суббота, 31 октября 2015 г.

Робота з Evernote

З сервісом  Evernote раніше працювати не доводилось. Але завдяки дистанційному курсу "Куратор змісту - 4", нарешті, випала нагодаз ним попрацювати. Це практично єдиний хмарний сервіс для створення нотатків. Прямо зараз якщо людині потрібно регулярно і по багато зберігати нотатки з різнорідним контентом з самих різних джерел у нього залишається вибір з двох варіантів: використовувати Evernote або страждати.
Evernote - єдине, що можна просто вибрати і використовувати.


Сьогоднішній Evernote - це цілком функціональний сервіс.
Використання Evernote Web Clipper дає можливість перегляду збережених нотаток у власному просторі (зареєстрованим).
Є можливість створювати блокноти. Функції використання блокнотів різноманітні: нотатки можна зберігати у вигляді статтей, знімків екрану, збереженням pdf - форматів.
З Evernote можно працювати на комп'ютері - для цього необхідно завантажити програму та встановити її. Тобто відбувається синхронізація матеріалів. Це зручно, особливо для людей у яких обмежений доступ до інтернету. З домашнього екрану також можно створювати нові замітки і блокноти, а також переглядати, упорядковувати і шукати замітки в акаунті Evernote.
Інші способи презентації нотаток Evernote і надання загального доступу до них:
  • Автоматичне визначення користувачів, які переглядають або редактирующих замітку. Якщо хтось редагує замітку, до якої ви надали спільний доступ, ви можете переглянути фото профілю інших користувачів, що працюють над нею в даний момент. Крім того, Evernote запобігає редагування однієї і тієї ж замітки декількома користувачами.
  • Розподіл нотатків на кілька екранів: показуйте на екрані рівно стільки, скільки вам потрібно. У процесі роботи над заміткою додавайте горизонтальні лінії, щоб розбити її на розділи. Використовуйте функцію перетворення горизонтальних ліній в редакторі макета, щоб перетворити їх на роздільники екрана.
  • Підписка на повідомлення про оновлення блокнота. Будь-який користувач, якому ви надали загальний доступ до блокноту, може підписатися на повідомлення або нагадування по електронній пошті при створенні нового нагадування в цьому блокноті.
Детальніше з роботою сервісу  Evernote можна познайомитись за посиланням.


0 коммент.:

Отправить комментарий