пятница, 4 декабря 2015 г.

Тиждень 8

Інструмент для курування змісту


Завдяки Storify відкриваються безмежні можливості! 
Прокрутіть вниз, щоб побачити, що можна робити завдяки Storify. 

1. Поточні події: Складіть розповідь про недавній випадок або явища.

Хочете, щоб допомогти студентам взаємодіяти з навколишнім світом? Ви можете призначити їх, щоб обробити історію з певної точки зору (наприклад, створити історію з точки зору республіканської сенатора про триваючу бюджетної кризи) або попросіть учнів, щоб вибрати цвірінькання, фотографії та відео, які охоплюють різні точки зору ,

2. Література: Створити мультимедіа "книга доповідь".

Якщо студенти читають науково-популярні книги, вони можутьвикористовувати мережу для YouTube відео, посилання, картинки та багато іншого, пов'язані з предметом. Якщо студенти читають роман, вони можуть вибрати, щоб створити історію Storify про біографію автора або період часу, в якому роман встановлений. З

3. Історія: "відтворити" історичні події

Наприклад, один студент може вибрати, щоб створити історію про мистецтво під час Великої французької революції, використовуючи Flickr зображень та історичні сайти, щоб конкретизувати розповідь про нео-класичному художнього руху.

4. Наука: Покласти разом фотографії, відео та іншої інформації, про наукової концепції.

Використовуйте Storify хроніку наукової явище або відкриття, або мають студенти збирати фотографії з певного типу екосистеми.

Бонус: Публічні виступи!

Заохочуйте студентів, щоб представити свої розповіді Storify до класу. Якщо ви призначили студентам історію поточних подій, студенти можуть навіть використовувати свої історії в контексті дебатів - є два студенти створюють історії про протилежних точок зору, і використовувати їх для резервного копіювання своїх відповідних аргументів.

Це лише невелика частина можливостей Storify.

Мій власний приклад - створення на Storify  інформації про E-learning.

0 коммент.:

Отправить комментарий